Wie zijn wij

Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in geluidsverzorging voor artiesten en acts in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een festival met duizenden bezoekers of een privéfeest bij mensen in de achtertuin of in een zaaltje, met onze expertise en onze enorme brok aan ervaring op dit gebied zorgen wij er steeds voor dat het optreden van de artiest, geluidstechnisch, goed uit de verf komt.

Al bijna 20 jaar verzorgen wij het geluid voor verschillende artiesten en acts. Wij worden ingehuurd door artiesten en acts zelf, maar ook door hun management of boekingskantoor en zelfs door geluidsbedrijven die dit specialistisch werk aan ons uitbesteden, omdat ze weten dat dit bij ons in goede handen is.

In de afgelopen jaren heeft ook de internationale geluidsverzorging een enorme vlucht genomen. In vrijwel heel Europa zijn wij inmiddels al geweest, maar ook in Zuid-Amerika zijn al enkele opdrachten gedaan. Met de lokale technici wordt dan samengewerkt om, na gelang de wensen van de artiest of act, een prima show neer zitten. Een ervaren technicus is de schakel tussen de artiest of act en de lokale technici. De artiest of act kan zich, met de tourmanager, volledig concentreren op hun optreden en hebben geen enkel omkijken naar de techniek, want daar zorgt de meegereisde technicus dan voor. Deze technicus zorgt er steeds voor dat het optreden staat als een huis, met het best mogelijke geluid.